ONZE VISIE

Het Therapeutisch Kader Zonhoven is een lerende, groeiende en flexibele organisatie die rekening houdt met de meest acute zorgvragen van de cliënt in zijn context. We bieden een ruim aanbod aan vanuit verschillende disciplines. U kan bij ons terecht met al uw vragen betreffende uw kind, uzelf of uw gezin. We trachten te werken vanuit een evidence-based therapeutische benadering, die ontstaat vanuit een dialoog tussen cliënt en therapeut.

We vinden het belangrijk dat cliënten zich welkom, gehoord en begrepen voelen. We proberen een warme omgeving aan te bieden waarin iedereen, jong en oud, zich thuis voelt. We proberen onpartijdig te zijn, waardoor we op een neutrale manier kunnen kijken naar wat er hand is en hoe we hierin een (onder)steunende rol kunnen bieden.

Na een eerste contact nodigen we u uit voor een intakegesprek en bepalen we samen het vervolgtraject. We proberen ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk geholpen wordt, waarbij we er nauw op toezien dat wachtlijsten van meer dan een maand vermeden worden.